Sėkmingos pergalės Tarptautiniame Baltijos šalių dziudo turnyre

Spauskite, kad pažiūrėtumėte originalą 

Spauskite, kad pažiūrėtumėte originalą

Vasario 17d. Vilniaus lengvosios atletikos manieže vyko Tarptautinis Baltijos šalių dziudo turnyras, kurio tikslas populiarinti dziudo sporto šaką, kelti sportuojančių meistriškumą ir palaikyti draugiškus santykius su kitais sporto klubais. Į šį čempionatą susirinko netoli 300 sportininkų iš visos Lietuvos ir ne tik. Sulaukta svečių iš Lenkijos, Rusijos, Baltarusijos ir Latvijos.

Tarptautiniame Baltijos šalių dziudo turnyre puikiai pasirodė ir Šakių  sportininkų komanda. Aukso medaliu pasipuošė jau ne vienerius metus sporto klube sportuojanti Karolina Saukaityte. Ji svorio kategorijoje iki 44 kg visas savo varžoves įveikė per 20s. Gintarė Ambrazevičiūtė (svorio kategorijoje iki 63 kg), dar tik pirmus metus sportuojanti kovos menus sporto klube, iškovojo bronzos medalį. Tuo tarpu Vakaris Saukaitis dėl išėjimo į finalą pralaimėjo kovą prieš rusų sportininką, tad jam atiteko garbinga trečioji vieta. Linas Sniečkus svorio kategorijoje iki 90 kg taip pat iškovojo bronzos medalį.

Visi nugalėtojai buvo apdovanoti taurėmis, medaliais, diplomais ir prizais; prizininkai apdovanojami atitinkamo laipsnio medaliais ir diplomais.

Sportininkus varžyboms paruošė JKSC ir Šakių sporto klubo „Audra“ mokytoja-trenerė Neringa Žebrauskienė. 

Close Menu