APDOVANOTI GERIAUSI 2017 M. ŠAKIŲ RAJONO SPORTININKAI

Spauskite, kad pažiūrėtumėte originalą 

Sausio 24d. Šakių rajono jaunimo kūrybos ir sporto centre vyko 2017m. geriausių sportininkų apdovanojimų šventė, kurios metu buvo paskelbti ne tik geriausi rajono sportininkai, bet ir treneriai, kūno kultūros mokytojai, aktyviausi Šakių rajono sporto klubai, sportiškiausia bendrojo ugdymo mokykla.

Tarp geriausių rajono sportininkų į dešimtuką papuolė ir Šakių sporto klubo „Audra“ du sportininkai, tai Karolina Saukaitytė ir Linas Sniečkus. Jiems ir jų trenerei Neringai Žebrauskienei buvo įteikti apdovanojimai, padėkos raštas. Taip pat padėkos raštais apdovanoti buvo ir kiti sporto klubo „Audra“ sportininkai – Mantas Stanaitis, Donatas Klimovas, Marius Juočiūnas, Aronas Klimašauskas.

Tuo tarpu sporto klubas „Audra“ tapo aktyviausiu 2017 metų Šakių rajono sporto klubu. Klubo prezidentei Gintarei Bubnytei-Smirnovienei buvo įteiktas JKSC apdovanojimas bei Lietuvos Respublikos Seimo Jaunimo ir sporto reikalų komisijos pirmininko Kęstučio Smirnovo padėkos raštas ir prisiminimo dovana.

Dėkojame visai visiems sportininkams prisidėjusiems prie sporto klubo „Audra“ vardo garsinimo. Linkime Jums dar didesnių pergalių, siekių ir sėkmės!

 

Primename, kad moksleiviams užsiregistravusiems pagal NVŠ programą, visus metus taikoma 50 proc.nuolaida dziudo ir treniruoklių salės užsiėmimams!

Žmonėms su negalia (vaikams-senjorams) visos klubo paslaugos nemokamai, senjorams taikoma 70 proc. nuolaida!

Šeimos nariams papildomai taikome 2 Eur nuolaidą!

Close Menu