Kalėdinės štangos spaudimo varžybos

Spauskite, kad pažiūrėtumėte originalą 

Gruodžio 12 d. Šakių sporto klubo „Audra“ treniruoklių salėje vyko jau tradicinis Kalėdinės „Štangos spaudimo“ varžybos, kuriose dalyvauti galėjo visi norintys klubo sportininkai. Varžybos asmeninės, o varžybų nugalėtojai ir prizininkai buvo išaiškinti pagal WILKS lentelės koeficientą.

Varžybų dalyviai varžėsi keturiose amžiaus grupėse. Merginų tarpe šauniai pasirodė Indrė Povilaitytė iškėlusi 40 kg, kuriai atiteko pirmoji vieta ir Karolina Drebulytė iškėlusi 28,5 kg, taip iškovojusi antrąją vietą. Jaunių iki 16 metų (gim. 2001m. ir jaunesni) amžiaus grupėje nugalėtoju tapo Mantas Bacevičius 72,5 kg, sidabras atiteko Edgarui Irniui 67,5 kg, bronzos medaliais pasipuošė Evaldas Ježauskas 87,5 kg ir Ignas Sutkus 60 kg. Jaunimo iki 18 metų (gim. 1999-2000.) amžiaus grupėje nugalėtoju tapo Justas Knezevičius 75 kg, sidabro medaliu pasipuošė Edvinas Balsaitis 75 kg ir bronza – Deimantas Čekauskas 50 kg. Suaugusiųjų (vyresni nei 18 metų) tarpe aukso medalį iškovojo Tomas Jakas iškėlęs 115kg. Jis ir tapo absoliučiu varžybų nugalėtoju.

Varžybų nugalėtojai buvo apdovanoti taurėmis, medaliais ir prizais su klubo simbolika. Absoliučiam nugalėtojui skirtas specialus prizas.

Visus varžybų dalyvius treniruoja trenerė Aušra Bondarenko.

Kviečiame visus norinčius vaikus ir jaunuolius prisijungti prie sportinės veiklos – linksmai, prasmingai ir sveikai praleisti savo laisvalaikį! 

 

Close Menu