Bendro fizinio pasirengimo varžybos

Spauskite, kad pažiūrėtumėte originalą

Spauskite, kad pažiūrėtumėte originalą

Gruodžio 8d. sporto klube „Audra“ vyko bendro fizinio pasirengimo varžybos. Sportininkai rungtyniavo 5-iose amžiaus grupėse, kur turėjo įveikti keturias sportines užduotis: šuolis iš vietos į tolį, atsispaudimai, prisitraukimai, sėsti ir gulti per 30s.

 

Tarp jauniausių ir mažiausiųjų geriausiai sekėsi ir aukso medalį iškovojo Danielius Murauskas, sidabras atiteko Normantui Preikštui ir bronza – Mykolui Prapuoleniui.

2008-2009 metų sportininkų grupėje geriausiai sekėsi ir pirmoji vieta atiteko Edvinui Klimovui, antroji vieta Modestui Kluoniui ir trečioji – Nojui Dražbai.

2006-2007 metų grupėje auksas atiteko Joriui Lebedžinskui, sidabras Antanui Tarnauskui ir bronza Deimantui Lažauninkui.

2003 – 2005 metų grupėje pirmoji vieta atiteko Mantui Bacevičiui, antroji vieta Ignui Žekoniui ir trečioji – Vakariui Saukaičiui.

Tarp vyriausių geriausiai sekėsi Mariui Juočiūnui, antras liko Linas Sniečkus ir bronza atiteko Mantui Stanaičiui.

Nepralenkiamos buvo mūsų klubo mergaitės, kurios netgi aplenkė dauguma vaikinų, tai Estela Stankaitytė ir Karolina Saukaitytė. Sportininkės pasipuošė aukso medaliais.

Rugsėjo-gruodžio mėn. buvo vykdomas LMNŠC finansuojamas projektas „Sveikatingumo ir fizinio aktyvumo užsiėmimai sporto klube „Audra“, kurio metu siekiama populiarinti fizinį vaikų aktyvumą įvairiuose sportiniuose užsiėmimuose (treniruotėse, varžybose, turnyruose, čempionatuose), taip stiprinant jų fizinį aktyvumą, sveikatą ir gerovę, o pasyvų gyvenimo būdą keičiant į aktyvią fizinę veiklą. Šios bendro fizinio pasirengimo varžybos buvo projekto dalyvių įsivertinimas, projekto apibendrinimas.

Close Menu