Sėkmingas savaitgalis grappling imtynininkams

Spauskite, kad pažiūrėtumėte originalą

Spauskite, kad pažiūrėtumėte originalą 

Lapkričio 25d., Utenos daugiafunkciniam sporto komplekse, įvyko Lietuvos atviras grappling imtynių čempionatas, kuriame puikiai pasirodė ir Šakių sporto klubo „Audra“ sportininkai. Nors grappling imtynės yra dar palyginus labai „jauna“ sporto šaka Lietuvoje, tačiau ja besidominčių ir sportuojančių gretos kaskart vis didėja. Šįkart į čempionatą susirinko apie 150 sportininkų iš JAV, Rusijos, Vilniaus, Jonavos, Šakių, Ukmergės, Kauno, Pakruojo, Šiaulių, Radviliškio, Klaipėdos, Elektrėnų, Švenčionių ir Utenos.

Čempionu tapo ir net dvi pirmąsias vietas iškovojo Marius Juočiūnas svorio kategorijoje iki 84 kg ir virš 84 kg; taip pat Modestas Merkevičius svorio kategorijoje iki 60 kg; Linas Sniečkus svorio kategorijoje virš 90 kg. Antroji vieta atiteko sportininkui Mantui Stanaičiui (72 kg). Trečiosios vietos medaliais pasipuošė Ignas Žekonis (56 kg) ir Augis Povilaitis (64 kg). Prizininkai buvo apdovanoti medaliais, taurėmis.

Sportininkus varžyboms paruošė Šakių JKSC ir sporto klubo „Audra“ trenerė Neringa Žebrauskienė.

Rugsėjo-gruodžio mėn. vykdomas LMNŠC finansuojamas projektas „Sveikatingumo ir fizinio aktyvumo užsiėmimai sporto klube „Audra“, kurio metu siekiama populiarinti fizinį vaikų aktyvumą įvairiuose sportiniuose užsiėmimuose (treniruotėse, varžybose, turnyruose, čempionatuose), taip stiprinant jų fizinį aktyvumą, sveikatą ir gerovę. Pasyvų gyvenimo būdą keičiant į aktyvią fizinę veiklą.

Close Menu