Iš Europos grappling imtynių čempionato – tik su pergalėmis!

Spauskite, kad pažiūrėtumėte originalą

Spalio 28d. Garliavos sporto ir kultūros centre vyko Europos grappling imtynių čempionatas, kuriame dalyvavo apie 150 sportininkų, iš jų 56 sportininkai iš užsienio šalių (Latvijos, Lenkijos, Rusijos, Airijos, JAV, Tadžikistano, Baltarusijos, Suomijos).

Į turnyrą susirinko stiprūs ir aukšto meistriškumo sportininkai. Jų tarpe buvo ir Šakių sporto klubo „Audra“ sportininkų komanda. Jie visi tapo prizinių vietų nugalėtojais. Čempionu tapo Mantas Stanaitis (68kg), vicečempionais Marius Juočiūnas (84kg) ir Linas Sniečkus (virš 84kg) ir brondza atiteko Modestui Merkevičiui (60kg). Linas Sniečkus taip pat dalyvavo absoliučioje svorio kategorijoje iki 17 metų, kur pasipuošė brondzos medaliu.

Sportininkus čempionatui paruošė Šakių JKSC, Šakių sporto klubo „Audra“ dziudo imtynių mokytoja-trenerė Neringa Žebrauskienė.

Rugsėjo-gruodžio mėn. vykdomas LMNŠC finansuojamas projektas „Sveikatingumo ir fizinio aktyvumo užsiėmimai sporto klube „Audra“, kurio metu siekiama populiarinti fizinį vaikų aktyvumą įvairiuose sportiniuose užsiėmimuose (treniruotėse, varžybose, turnyruose, čempionatuose), taip stiprinant jų fizinį aktyvumą, sveikatą ir gerovę. Pasyvų gyvenimo būdą keičiant į aktyvią fizinę veiklą.

Close Menu