„Audros“ sportininkai skina pergales

Spauskite, kad pažiūrėtumėte originalą

Kovo 12 dieną, Šakių jaunimo kūrybos ir sporto centro salėje, vyko tarptautinis, atviras Šakių rajono moksleivių dziudo čempionatas, kurį organizavo Šakių JKSC kartu su Šakių sporto klubu „Audra“. Čempionate dalyvavo 324 sportininkai iš 23 Lietuvos miestų ir svečiai iš Ukrainos.

Sveikinimo žodžius sportininkams ir žiūrovams tarė gausus būrys atvykusių garbingų svečių. Gražių kovų sportininkams linkėjo l. e. mero pareigas Juozas Puodžiukaitis, LR Seimo narys, sporto reikalų komisijos pirmininkas Kęstutis  Smirnovas, Lietuvos dziudo federacijos prezidentas Vigmantas Sinkevičius, Šakių kultūros centro direktorius Raimondas Januševičius, Šakių JKSC direktorės pavaduotoja Rimutė Mozūraitienė.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                     Šakių JKSC ir sporto klubo „Audra“ komanda šiame čempionate iškovojo 6 medalius.

Geriausiai čempionate pasirodė Kajus Bogovičius (55 kg) ir (Linas Sniečkus (virš 90 kg), iškovoję čempiono vardus. Nedaug iki pirmosios vietos pritrūko, antrąją vietą iškovojusiai Karolinai Saukaitytei  (44 kg).  Trečiąsias vietas savo svorio kategorijose, iškovojo Modestas Kluonius (42 kg), Donatas Klimovas (66 kg) ir Aronas Klimašauskas (73 kg).

Varžybų prizininkai buvo apdovanoti medaliais ir diplomais, o varžybų nugalėtojams buvo įteiktos ir taurės. Sportininkus varžyboms paruošė Šakių JKSC sporto mokytoja neringa Žebrauskienė

Varžybų organizatorių vardu, labai dėkojame VšĮ Greitosios medicinos pagalbos stočiai už medicininę pagalbą varžybų metu.

Close Menu