Puikūs klubo „Audra“ sportininkų rezultatai

Spauskite, kad pažiūrėtumėte originalą

Vasario 10 dieną, Šakių sporto klubo „Audra“ salėje, vyko sporto klubo „Audra“ dziudo turnyras, kuriame be klubo sportininkų, dalyvavo ir svečiai iš Marijampolės sporto centro „Sūduva“. Varžybose dalyvavo apie 30 sportininkų, kurie varžėsi trijose amžiaus grupėse.

Varžybų dalyvius, svečius  ir žiūrovus pasveikino šio turnyro organizatorė, Šakių sporto klubo „Audra“ prezidentė Linutė Čikanavičienė bei Šakių JKSC dziudo imtynių mokytoja Neringa Žebrauskienė.

 Geriausiai šiose varžybose sekėsi, nugalėtojų vardus iškovojusiems Ignui Šimaičiui (20 kg), Rokui Kažemėkaičiui (27 kg), Augustui Stonkui (30 kg),  Modestui Kluoniui (virš 35 kg),  Joriui Lebedžinskui (27 kg), Grantui Akeliui (32 kg), Gabrieliui Tiškevičiui (36 kg),  Kajui Bogovičiui (55kg), Adolfui Preisui (38 kg), Vakariui Saukaičiui (55 kg), Matui Kavaliauskui (virš 55 kg) ir Karolinai Saukaitytei (44 kg).  

Varžybų nugalėtojai ir prizininkai buvo apdovanoti  atitinkamo laipsnio diplomais ir medaliais. Sportininkus apdovanoti padėjo į varžybas užsukęs, buvęs klubo „Audra“ prezidentas, dabar jau LR Seimo narys Kęstutis Smirnovas, kuris ne tik apdovanojo sportininkus, bet ir  klubo „Audra“ darbuotojoms Neringai Žebrauskienei, Aušrai Bondarenko ir Linutei Čikanavičienei, įteikė padėkas už nuoširdų darbą ir geranorišką pagalbą 2016 metų sportiniuose renginiuose.   

Klube „Audra“ laukiami visi, kurie nori sportuoti ir aktyviai leisti savo laisvalaikį o  moksleivius kviečiame registruotis į klube vykdomas NVŠ  kovos menų  ir užsiėmimų treniruoklių salėje programas.

Close Menu