LR jaunimo dziudo čempionatas

Šakietės karjeroje – įspūdinga pergalė

 

Šiauliuose vykusiame Lietuvos jaunimo dziudo čempionate įspūdingą pergalę iškovojo Šakių dziudo sporto klubo „Audra“ ir Šakių JKSC narė Neringa Gudiškytė. Septyniolikmetė šakietė, kovojusi su vyresnėmis priešininkėmis, svorio kategorijoje iki 78 kilogramų įveikė visas varžoves ir tik finale nusileido čempione tapusiai kaunietei. Tai svariausia N.Gudiškytės pergalė per visą jos sportinę karjerą.

Savo auklėtinę labai gyrė ir klubo „Audra“ prezidentas bei sportininkės treneris Kęstutis Smirnovas. Pasak jo, Neringa pastaruoju metu labai patobulėjo.Aktyviai besitreniruojanti ir sportinio režimo stropiai besilaikanti šakietė įrodė, kad šiuo metu yra viena pajėgiausių atlečių Lietuvoje, jos technika vis tobulėja, veiksmai ant tatamio vis tikslesni ir greitesni. „Šis Neringos pasiekimas dar kartą įrodė, kad mūsų klubo atletai gali varžytis su pajėgiausiais Lietuvos sportininkais. Tikiu, kad ateityje pasieksime dar svaresnių pergalių“,- kalbėjo klubo prezidentas.

Beje, N.Gudiškytė yra kandidatė į Lietuvos jaunimo dziudo rinktinę,

Iškovojusi šią svarią pergalę šakietę įvykdė Lietuvos dziudo federacijos I kyu mokinio kvalifikaciją. Kitaip tariant, dabar ji jau yra rudojo diržo savininkė.

Varžybose Šiauliuose varžėsi ir kiti klubo „Audra“ sportininkai: Aurelija Šukytė, Simonas Kazarian, Mantas Gudiškis ir Karolis Liukaitis. Tačiau pastariesiems sportininkams užlipti ant nugalėtojų pakylos nepavyko.

neringa~0.jpg

Close Menu