„Audrai“ – populiariausio klubo laurai

Šakių dziudo sporto klubas „Audra“ – populiariausias šių metų sporto klubas rajone. Tai paaiškėjo po apklausos, kurioje dalyvavo visų rajone veikiančių sporto klubų vadovai, rajono savivaldybės administracijos specialistai bei žurnalistai.

Šakių „Varpo“ vidurinėje mokykloje vykusioje sportininkų pagerbimo ceremonijoje populiariausiam sporto klubui skirtą taurę atsiėmė „Audros“ klubo prezidentas Kęstutis Smirnovas. Antroje vietoje liko kultūrizmo ir fitneso klubas „Fortūnos“ klubas (vadovas M.Rusteika), trečioje – krepšinio klubas „Zanavykas“ (vadovas V.Strokas).

Pagerbti sportininkus atvyko Marijampolės apskrities viršiininko administracijos atstovė Danguolė Micutienė, rajono meras J.Bertašius, vicemeras E.Pauliukėnas, savivaldybės administracijos direktorius J.Puodžiukaitis, kultūros ir turizmo skyriaus vedėja A.Kasparevičienė, kontrolierė A.Domeikienė.

Rajono vyriausiasis sporto organizatorius J.Jonuška pasižiaugė, kad šie metai rajono sportui ir sportininkams buvo išties derlingi. Pasiekta daug ir svarių pergalių ne tik Lietuvoje, bet ir pasaulio bei Europos čempionatuose bei turnyruose.

Šiemet nebuvo renkamas tradicinis populiariausių sportininkų penketukas, bet  buvo apdovanoti patys geriausi visų sporto šakų atstovai, treneriai, mokytojai, išrinktos sportiškiausios rajono mokyklos. Visi išrinktieji, tarp kurių buvo ir „Audros“ klubo atstovai N.Gudiškytė, A.Povilaitytė, K.Smirnovas, D.Banaitis ir G.Danilevičius,  buvo apdovanoti specialiais prizais, o populiariausi klubai dar gavo ir piniginius paskatinimus.

„Audros“ klubo prezidentas K.Smirnovas, paklaustas, kuo 2006-ieji išsiskyrė iš kitų, atsakė, kad šiemet klubo nariai dalyvavo daugelyje varžybų, kuriose pasiekė nemažai įspūdingų pergalių. Net septyni „Audros“ atstovai tapo Lietuvoje vykusių čempionatų prizininkais,  pats K.Smirnovas iškovojo Europos shooto čempiono vardą, o Japonijoje vykusiame pasaulio čempionate buvo trečias.

Be to, „Audros“ sporto klubas tampa vis populiaresnis ir tarp moksleivių, ir tarp suaugusiųjų,  čia kasmet sportuoti ir treniruotis  susirenka vis daugiau narių, šiemet, be kitų šakų, pradėjo veikti ir Aikido grupė. „Mes esame universalus sporto klubas, tampantis sporto centru, kuriame gali sportuoti įvairių sporto šakų atstovai“,- kalbėjo populiariausio rajone sporto klubo prezidentas K.Smirnovas.

Close Menu