HERO’S 2006

HEROS turnyras į Siemens areną sutraukė žiūrovus ne tik iš Vilniaus, bet ir iš visos Lietuvos. Arena sausakimša, į kurią susirinko virš 7 000 žiūrovų. Turnyro įžanga – 2005 metų HEROS turnyro vaizdai ekrane, sportininkų pristatymas, turnyras PRASIDĖJO! Iš viso buvo galima išvysti 12 turnyro kovų, Lietuvos rinktinė pasirodymą su kitų šalių kovotojais baigė lygiai – 6:6.              

                   Priešpaskutinėje vakaro dvikovoje Lietuvos „Bušido karalius“, Europos Bushido Shooto čempionas Kęstutis Smirnovas pirmame raunde pasiuntė į nokdauną Švedijos kovų be taisyklių čempioną Thomą Valentin.              

                   Šio turnyro metu vilnietis sportininkas, atstovaujantis „Bushido Rings“ sporto klubą, Valentinas Golubovskis iškvietė K. Smirnovą  į dvikovą. Kęstutis iššūkį priėmė, tad artimiausiu metu lauks įspūdininga dvikova. Šiuo metu K. Smirnovas yra laikomas stipriausiu Lietuvos kovotoju svorio kategorijoje iki 90 kg.

                   Turnyre dalyvavo dar vienas Šakių dziudo sporto klubo „Audra“ atstovas – tai jaunas,  19 metų, sportininkas, Tarptautinio ADCC turnyro čempionas (svorio kategorijoje iki 100 kg), Daugkartinis tarptautinių bušido turnyrų laimėtojas ir dalyvis Deividas Banaitis, kuris kovojo su Rusijos pankrationo, Pasaulio „Unifight“ čempionu, 10 metų vyresniu kovotoju Roman Savočka. Šioje kovoje D. Banaitis turėjo pripažinti priešininko pranašumą ir pergalę.

01_Bendra.jpg 73_B ks.jpg 74_B ks.jpg 

72_Bks.jpg 75_B ks.jpg 64_B~0.jpg 

banaitis.jpg 96_bendra.jpg

Close Menu